Карате Клуб „Ронин 11“ е създаден на 16.06.2002г. в град София. От септември същата година започват занимания в два стила Карате, както и по Кикбокс. До края на 2002г. КК „Ронин 11“ става член на Българска Национална Федерация Карате и Българска Федерация Кикбокс. Заниманията по Карате в стил Годжу-рю се провеждат под ръководството на Сенсей Илиян Мечков (2 дан), а заниманията по Шотокан и Кикбокс се водят от Сенсей Димитър Генчев, който в последствие заминава за САЩ и основава своя школа там.

За последните 18 години КК „Ронин 11“ е възпитал повече от 800 бойци, които и до сега защитават достойно името на клуба. Карате Клуб „Ронин 11“ взима дейно участие в организирането на почти всички форуми и турнири по бойни изкуства в България. Залата на КК „Ронин 11“ в 120 ОУ „Г. С. Раковски“ – София е традиционен домакин на изпитите за черен пояс на БНФК, на лагерите на националните отбори по карате, както и на семинарите за повишаване на квалификациите на съдии, треньори и състезатели.

Към настоящия момент КК „Ронин 11“ провежда занимания по Карате в шест зали на територията на София в стилове Годжу-рю ,Шотокан и за първи път с страна и по Шотокай . Водещи инструктори в клуба са: Илиян Мечков, Симеон Иванов, Дарина Дончева, Лъчезар Цветков и Димитър Генчев.

Свържете се с нас:

София, жк. Лозенец
пл. "Папа Йоан Павел II" №7
Телефон: +359 888 25 08 08
ilian_mechkov@mail.bg
roninsofia@gmail.com

Изпратете ни съобщение:

Име:Съобщение: