120 ОУ

Канцелария:

Петя Иванова тел: 02/ 866 25 93


Настоящ директор /от 2004г./ е г-жа Цветанка Тонева – магистър по български език и литература.
През 2007г. тя получава почетното отличие на МОН „Неофит Рилски“.
През 2015г. госпожа Тонева беше наградена от Асоциация „Сенатор“ в Национален конкурс за най-добър ръководител за 2014г. с подкрепата на “Президентски клуб” България и под патронажа на Министъра на труда и социалната политика Ивайло Калфин.

Veronique dance school

Вероника Братанова тел: +359 883 42 76 50


Школа по танци VeroniQue е създадена на 22 януари 2012 година от педагога и хореограф Вероника Братанова, което е и началото на сбъдването на нейната най-голяма мечта. В основата лежи огромната любов към танца, към движението и желанието за себеизразяване и изследване. Целта ни е колкото се може повече хора да се докоснат до красотата и магията на танца, да обучаваме и развиваме таланта на нашите ученици и да подхождаме с индивидуален и професионален подход към всеки наш член.

Арт студио "ЛАЛА"

artstudiolala@abv.bg http://www.laladesignstudio.com/


АРТ СТУДИО ЛАЛА е школа по изкуствата, в която се провеждат тематични занимания за деца и възрастни,като съобразно интереса и влечението се въвеждат елементи от отделните видове изкуство. В студиото се организират курсове по изящни и приложни изкуства, музика, курсове подготвящи кандидати за специализирани училища и вузове по изкуствата, арт курсове за възрастни, тематични вечери и уикенд-срещи с различните музи, както и разнообразни арт работилници с различна тематика.
Работата в арт студиото е организирана в малки групи съобразени със спецификата на всяко едно направление в изкуството и личностните особености на участниците.

Българска Национална Федерация Карате

office@karatebg.org тел. 02 9879413, 02 9300591


Що е карате?
Карате е наука и изкуство за самозащита, която се базира на използването на естествените оръжия на тялото - ръцете и краката. Кара означава празен, те-ръка, до-път или философският смисъл на тази дефиниция е: карате-пътят на празната ръка

Техностар 2000

гр. София, ул. "Чаталджа" № 9тел. 0887 234 982, 0888 614905 тел. 02 946 3341,
факс: 02 843 1981


Основна дейност на фирмата е в областта на промишлената и битовата топлотехниката – проектиране на отоплителни, вентилационни и климатични системи, техният монтаж и сервизна поддръжка.. Фирмата разполага със складова база и автомобилен парк обезпечаващи бърза реакция по време на аварийни дейности.
Висок комфорт по отношение на микроклимата във всеки дом, офис, административна или производствена сграда, максимална енергийна ефективност и надеждна работа на заложените съоръженията са нашият приоритет.
Към всеки клиент подходът е индивидуален- помагаме му да избере на най-доброто техническо решение съобразено с изискванията му за комфорт, дизайн и висока енергийна ефективност. Решенията които предлагаме са оптимални по отношение цена – ефективност – експлоатация. Фирмата залага на качество, коректност и дългосрочно партньорство.

ШОДАН артикули за бойни изкуства и спортни стоки

гр. София, ул. "Панагюрище" №3 тел. 02 823 02 62 shodan_bg@hotmail.com


ШОДАН ви предлага пълна гама артикули за бойни спортове съобразени със специфичните изисквания на всеки стил. От начинаещи до напреднали всеки ще намери цялостна екипировка изработена от качествени материали и ползваща се от нашия дългогодишен опит в производството.
Шодан произвежда и артикули за художествена гимнастика - състезателни трика, тренировъчни екипи и аксесоари специално разработени за този спорт. При нас можете да направите бродерия, сито печат или изработване на модел по поръчка.
В магазините на Шодан ще намерите също така голям избор на вносни артикули

Група ГРАМОФОН

Членове на групата:
Георги Гарчов
Петър Янкулов
Христо Софев

http://gramofon.bg info@gramofon.bg


Събра ни приятелството и любовта към руската песен.
Името на групата - "Грамофон" - първите руски песни, които изпяхме сме научили от грамофонни плочи.
Сега в репертоара си имаме над 400 руски песни - от незабравимите и вечно живи руско-цигански романси, през военните песни и маршове, емигрантски и блатни, филмови песни, та до съвременната руска естрада."

Фондация ДЕЧИЦА

фондация "Дечица" FACEBOOK dechitsa@gmail.com тел. 088 560 9767 ж.к.Люлин ул. "Добри Немиров"5


"Всяко дете е творец. Проблемът е как да се запази такъв като порасне." — Пабло Пикасо

Фондацията се стреми да насърчава, стимулира и мотивира деца, лишени от родителски грижи в България да разкрият своите заложби и таланти. Вярваме, че по този начин тяхното самочувствие ще укрепне и един ден те ще бъдат по-щастливи, сигурни и устойчиви.
Фондация "Дечица" вече седем години работи с деца, настанени в центрове от семеен тип в София. За това време ние разбрахме, че това, от което имат истинска нужда децата, са нематериалните неща: най-вече обич.